Perfekt att ha med sig på fiskeresan

  1. Home
  2. /
  3. fiske
  4. /
  5. utrustning
  6. /
  7. Perfekt att ha med sig på fiskeresan

Perfekt att ha med sig på fiskeresan

Posted in : fiske, utrustning on by : Bernardo Dietrich DVM

Håller du på att planera din nästa fiskeresa? Då måste du tänka på vad du ska ha med dig i packningen. Förutom fiskespö och utrustning behöver du även kläder samt praktiska saker som eltejp och tändstickor. Är planen att ni dessutom ska övernatta? Då fyller du på din packlista med tält, sovsäck, utrustning för matlagning och matsäck.

Gör en lista

Det är bra om du gör en checklista på allt du ska ha med dig, för att inte glömma något när du packar. Det viktigaste du behöver ha med dig är ombyte för att du ska hålla dig torr och varm under hela resan. Underställ i ull är passande när du är utomhus hela dagen, eftersom ullen håller dig varm även om det blir blött. Se till att alla dina ytterkläder är vatten-, och vindtåliga och att du har med dig stövlar som är vattentäta.

Utrustning

Förutom kläder på kroppen och fiskespö i handen behöver du även praktisk utrustning. Ska ni passa på och tillaga fisken ni har fångat? Då är ett stormkök perfekt att ha med sig. För att komplettera din packning kan du handla online. På så sätt fyller du enkelt på din utrustning med första hjälpen kit, pannlampa, och allt praktiskt för din fiskeresa.