Planera för fiskeresan till Dalarna

  1. Home
  2. /
  3. fiske
  4. /
  5. Planera för fiskeresan till Dalarna

Planera för fiskeresan till Dalarna

Posted in : fiske on by : Bernardo Dietrich DVM

Är du sugen att dra iväg på en fisketur med polarna är Dalarna ett ställe ni bör fundera på. I Dalarna finns det nämligen gott om varierat fiske, med allt från vackra fjällsjöar och täta skogstjärnar till vindlande åar och strömmande vatten. Här finns med andra ord något för alla, vilket sorts fiske ni än är ute efter.

Fiska med guide eller på egen hand

När ni besöker Dalarna finns det självklart möjlighet att boka en professionell fiskeguide att ta med. Fiskeguiderna har bra koll på de olika vattnens förutsättningar, och kan skräddarsy fisket efter era önskemål.

Om ni istället föredrar att fiska själva går det självklart också bra. Det finns gott om platser för er att fiska på. Viktigt att tänka på är att ni köper ett fiskekort för det område ni ska fiska i, annars riskerar ni böter.

Hitta boende i Dalarna

För att göra er fiskeresa perfekt behöver ni såklart ett bra ställe att bo på. Det finns gott om stugor, hus, lägenheter och liknande ni kan hyra till ett bra pris. Undersök vart ni vill fiska, och anpassa boende efter det. Ni kan hitta något här som ligger bra till och passar er och era önskemål. Lycka till med fisket!